ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε από τη στιγμή που ξέρετε τι θέλετε.

TRACMAX X-PRIVILO VS450

Το Tracmax X-Privilo VS450 αποτελεί ένα υψηλής απόδοσης χειμερινό ελαστικό σχεδιασμένο ειδικά για ελαφρά φορτηγά, προσφέροντας αξεπέραστη ασφάλεια και οδηγική εμπειρία σε χειμερινές συνθήκες. Εξοπλισμένο με την ένδειξη 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake), αυτό το ελαστικό πληροί υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για οδήγηση σε παγωμένους και χιονισμένους δρόμους.

Ο σχεδιασμός του πέλματος προσφέρει αποτελεσματική πρόσφυση και εκτελεστική ικανότητα σε χιονισμένους δρόμους, ενώ οι ειδικοί αυλακώσεις και οι λαβές στα πλαϊνά του ελαστικού βελτιώνουν την πρόσφυση σε πάγο. Η προηγμένη τεχνολογία υλικών που χρησιμοποιείται στο Tracmax X-Privilo VS450 διασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στο κρύο, διατηρώντας την ελαστικότητά του ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Με εξαιρετική ικανότητα αποστράγγισης νερού, το Tracmax X-Privilo VS450 εξασφαλίζει ασφαλή οδηγική εμπειρία και σε βρεγμένους δρόμους. Συνολικά, το Tracmax X-Privilo VS450 αποτελεί ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό χειμερινό ελαστικό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ελαφρών φορτηγών κατά τη διάρκεια των πιο αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Εύρος Ζάντας: 14-16
Αναλογία : 60-75
Φάρδος Πέλματος: 165-235
Δείκτης Ταχύτητας: R / T

3PMFS