ΜΑΞΙΜ – ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.

Με περισσότερα από 75 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των ελαστικών, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. χαρακτηρίζεται ως εταιρεία βαρόμετρο στην Ελληνική αλλά και Βαλκανική αγορά ελαστικών.

Η ίδρυσή της πραγματοποιήθηκε το 1946, και ακολουθώντας από τότε ανοδική πορεία, έχει φτάσει σε σημείο να διαθέτει υπερσύγχρονα γραφεία 350 τ.μ., και μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες ελαστικών στα Βαλκάνια.

Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια το δικό της δίκτυο καταστημάτων και αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε., ειδικεύεται στην πώληση όλων των ειδών ελαστικών, όπως αγροτικά, βιομηχανικά, φορτηγήσια, χωματουργικά, επιβατικά κλπ., διαθέτοντας επίσης και την αποκλειστική αντιπροσώπευση γνωστών εταιρειών του εξωτερικού όπως ο ασιατικός γίγαντας AEOLUS ο οποίος εξαγόρασε την PIRELLI.

Τα 75 και πλέον χρόνια εμπειρίας της εταιρίας στο χώρο των ελαστικών επιβεβαιώνονται από την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη των πελατών της όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρία είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές ελαστικών του Ελληνικού Δημοσίου, Κατασκευαστικών Εταιριών και Λατομείων σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.