ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Τα νέα της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ

Η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. συμμετέχει στην 30η Agrotica 1-4|2|2024

ParticipateEN_434x134

Η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., με περισσότερες από εφτά δεκαετίες παρουσίας στον χώρο, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων που θα λάβει χώρα από την 1η έως την 4η Φεβρουαρίου 2024 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία, ιδρυμένη το 1946, είναι πρωτοπόρος στον χώρο της εμπορίας ελαστικών, κατατάσσοντας τον εαυτό της ως τον μεγαλύτερο εισαγωγέα ελαστικών στην Ελλάδα. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. αναμένεται να παρουσιάσει το ευρύ φάσμα των προϊόντων της, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του γεωργικού τομέα.

Η Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για την προβολή των καινοτομιών της εταιρίας σε ένα ευρύ κοινό επαγγελματιών και ενδιαφερομένων. Με την παρουσία της, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. επιδιώκει να ενισχύσει τη σχέση της με τον γεωργικό κλάδο, προσφέροντας λύσεις που προάγουν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα. Η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ παραμένει πιστή στην αφοσίωσή της για υψηλή ποιότητα και καινοτομία, διατηρώντας τη θέση της ως ηγέτης στον χώρο της εμπορίας ελαστικών στην Ελλάδα.