ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Τα νέα της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ

Συμπεράσματα Από τη Συμμετοχή μας στην Ergo.Tec 2023

Το πέρασμά μας από την έκθεση της Ergo Tec για μηχανήματα έργων, ήταν εντυπωσιακό με την κατασκευή ενός μεγάλου περιπτέρου και την παρουσίαση μεγάλης ποικιλίας χωματουργικών και φορτηγών ελαστικών από τους συνεργάτες/προμηθευτές μας Aeolus Tyres, CEAT Tyres, Maxam Tyres & Black Lion. Η προβολή των προϊόντων μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και δημιούργησε προοπτικές για νέες συνεργασίες αλλά και εδραίωσε ήδη υπάρχουσες.


Καθώς αναλογιζόμαστε τη συμμετοχή μας στην εναρκτήρια έκθεση Ergo Tec, είμαστε γεμάτοι με συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον αυτής της νέας εκδήλωσης. Τα θετικά σχόλια που λάβαμε από επισκέπτες και συναδέλφους εκθέτες, μας δίνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αυτής της έκθεσης να εξελιχθεί σε σημείο αναφορά του κλάδου μας. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή μας έχει θέσει γερές βάσεις για μελλοντική επιτυχία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση τα επόμενα χρόνια

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στην εταιρεία Fetrix για την εξαιρετική προσπάθειά της να σχεδιάσει το περίπτερό μας στην έκθεση Ergo Tec. Ο σχεδιασμός του περιπτέρου δεν ήταν μόνο εντυπωσιακός οπτικά, αλλά λειτούργησε άψογα και στην προβολή των προϊόντων μας στο κοινό. Ο επαγγελματισμός και η προσοχή τους στη λεπτομέρεια ήταν εμφανείς σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Η συνεισφορά τους συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της συμμετοχής μας στην έκθεση και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη συνεργασία τους.