ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Τα νέα της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ

ROYAL A/S

Το ελαστικό Royal Black Royal A/S αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για οδηγούς που αναζητούν μεγάλη χιλιομετρική κάλυψη χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την απόδοση.

-Εξαιρετική απόδοση πέδησης και πρόσφυσης τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα.
-Σταθερή απόδοση στις στροφές σε ολισθηρές συνθήκες.
-Αθόρυβη οδήγηση, μεγάλη αντοχή στη φθορά και βελτιστοποιημένη ασφάλεια.

Εύρος Ζάντας: 13-17
Αναλογία : 45-80
Φάρδος Πέλματος: 155-225
Δείκτης Ταχύτητας: H / T / V /W

 

ROYAL COMFORT

Το ελαστικό Royal Black Royal Comfort αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους οδηγούς που αναζητούν υψηλή απόδοση και άνεση κατά την οδήγηση.

-Εξαιρετικές επιδόσεις χειρισμού σε οδήγηση με υψηλή ταχύτητα.
-Καλή απόδοση στην αποστράγγιση του νερού και στην οδική σταθερότητα.
-Αθόρυβη εμπειρία οδήγησης, μαλακό πλευρικό τοίχωμα για άνετη οδήγηση.

Εύρος Ζάντας: 13-16
Αναλογία : 55-80
Φάρδος Πέλματος: 155-235
Δείκτης Ταχύτητας: H / V / T

ROYAL VAN

Το ελαστικό Royal Black Royal Van ανήκει στην κατηγορία των ελαστικών ειδικά σχεδιασμένων για επαγγελματικά οχήματα, προσφέροντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία σε όλες τις συνθήκες. Με σχεδιασμό που επικεντρώνεται στην αντοχή, την οικονομία καυσίμου και την ασφάλεια, το Royal Van είναι η ιδανική επιλογή.

Οι ειδικά σχεδιασμένες αυλακώσεις του πέλματος προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση σε υγρές επιφάνειες. Η εξελιγμένη τεχνολογία του ελαστικού συνδυάζεται με υψηλή ποιότητα κατασκευής για να παρέχει μακρά διάρκεια ζωής και απόδοση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του επαγγελματικού χώρου.

Επιπλέον, το Royal Black Royal Van σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την οικονομία καυσίμου, προσφέροντας χαμηλή αντίσταση κύλισης για να βελτιώσει την απόδοση σε κατανάλωση καυσίμου και να μειώσει το κόστος λειτουργίας. Συνολικά, το Royal Black Royal Van αντιπροσωπεύει μια ισορροπημένη επιλογή για τους επαγγελματίες οδηγούς που αναζητούν αξιόπιστα ελαστικά που είναι εξίσου ικανά να ανταποκριθούν σε απαιτητικές εργασιακές συνθήκες.

Εύρος Ζάντας: 13C-15C
Αναλογία : 75-85
Φάρδος Πέλματος: 155-205

ROYAL STUD

STUDDABLE WINTER TYRE

EXCELLENT GRIP ON ICE ROAD, SAFETY AND COMFORTABLE DRIVING

Pattern Features:
-Special stud technique brings stronger grip and safety driving.
-Directional design provide efficient drainage performance.
-Detailed sipes enlarge and ensure the ground contact area.
-Directivity studs configuration provides excellent braking performance.
-The unique tread pattern design offers a high level of grip also.

ROYAL WINTER

Το ελαστικό Royal Black Royal Winter αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την ασφαλή και αποτελεσματική οδήγηση κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρικών συνθηκών, το Royal Winter προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε χιόνι, πάγο και υγρές επιφάνειες.

Η ειδική σύνθεση του ελαστικού εξασφαλίζει ευελιξία και εξαιρετική απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ οι βελτιωμένες ραβδώσεις προσφέρουν αποτελεσματική αποστράγγιση νερού και λάσπης. Ο σχεδιασμός του προάγει την ασφάλεια και την άνεση κατά τη διάρκεια των χειμερινών συνθηκών, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εγγυάται μακροχρόνια χρήση.

Επιπλέον, το Royal Black Royal Winter είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην εξοικονόμηση καυσίμου, προσφέροντας χαμηλή αντίσταση κύλισης και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Αυτό το χειμερινό ελαστικό συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την αξιοπιστία, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οδηγούς που αναζητούν υψηλή απόδοση και ασφάλεια κατά την χειμερινή περίοδο.

Εύρος Ζάντας: 13-20
Αναλογία : 40-70
Φάρδος Πέλματος: 165-275
Δείκτης Ταχύτητας: H / H XL / T / T XL

ROYAL SNOW

Το ελαστικό Royal Black Royal Snow αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τους οδηγούς που αναζητούν υψηλή απόδοση σε χειμερινές συνθήκες. Με εξελιγμένη τεχνολογία και σχεδιασμό που προάγει την ασφάλεια και την άνεση, το Royal Snow διακρίνεται για την ικανότητά του να προσφέρει αξιόπιστη πρόσφυση σε χιονισμένους και παγωμένους δρόμους.

Ο σχεδιασμός πέλματος του Royal Snow προσφέρει βελτιωμένη εκκένωση νερού και μειώνει αποτελεσματικά την υδρολίσθηση. Επιπλέον, η κατασκευή του Royal Black Royal Snow προάγει μια άνετη οδηγική εμπειρία, με εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος και κράτημα σε χιονισμένους και παγωμένους δρόμους. Είναι μια επιλογή που ενσωματώνει την τεχνολογία με την απόδοση, προσφέροντας ισορροπημένες επιδόσεις σε χειμερινές συνθήκες και προσφέροντας έτσι ασφάλεια και ευχρηστία στην οδήγηση.

Εύρος Ζάντας: 13-17 (15C, 16C)
Αναλογία : 55-70
Φάρδος Πέλματος: 155-265
Δείκτης Ταχύτητας: H / H XL / T / T XL / R / S