ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Τα νέα της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ

TRACMAX TRANSPORTER RF09

Το Tracmax Radial RF09 αποτελεί ένα εξαιρετικό ελαστικό σχεδιασμένο ειδικά για ελαφρά φορτηγά, προσφέροντας υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Σχεδιάστηκε με έμφαση στη βελτιστοποίηση της πρόσφυσης και της ευστάθειας κατά την οδήγηση, ενώ το ειδικό μείγμα που χρησιμοποιείται παρέχει αποτελεσματική αντίσταση στη φθορά.

Το Tracmax Radial RF09 αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν ελαστικά υψηλής ποιότητας για ελαφρά φορτηγά, προσφέροντας ισορροπημένη επίδοση, μακροχρόνια αντοχή και ασφαλή οδήγηση.

Εύρος Ζάντας: 14-16
Αναλογία : 60-80
Φάρδος Πέλματος: 175-235
Δείκτης Ταχύτητας: Q / R / T / H

TRACMAX X-PRIVILO VS450

Το Tracmax X-Privilo VS450 αποτελεί ένα υψηλής απόδοσης χειμερινό ελαστικό σχεδιασμένο ειδικά για ελαφρά φορτηγά, προσφέροντας αξεπέραστη ασφάλεια και οδηγική εμπειρία σε χειμερινές συνθήκες. Εξοπλισμένο με την ένδειξη 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake), αυτό το ελαστικό πληροί υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για οδήγηση σε παγωμένους και χιονισμένους δρόμους.

Ο σχεδιασμός του πέλματος προσφέρει αποτελεσματική πρόσφυση και εκτελεστική ικανότητα σε χιονισμένους δρόμους, ενώ οι ειδικοί αυλακώσεις και οι λαβές στα πλαϊνά του ελαστικού βελτιώνουν την πρόσφυση σε πάγο. Η προηγμένη τεχνολογία υλικών που χρησιμοποιείται στο Tracmax X-Privilo VS450 διασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στο κρύο, διατηρώντας την ελαστικότητά του ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Με εξαιρετική ικανότητα αποστράγγισης νερού, το Tracmax X-Privilo VS450 εξασφαλίζει ασφαλή οδηγική εμπειρία και σε βρεγμένους δρόμους. Συνολικά, το Tracmax X-Privilo VS450 αποτελεί ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό χειμερινό ελαστικό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ελαφρών φορτηγών κατά τη διάρκεια των πιο αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Εύρος Ζάντας: 14-16
Αναλογία : 60-75
Φάρδος Πέλματος: 165-235
Δείκτης Ταχύτητας: R / T

3PMFS

TRACMAX X-PRIVILO H/T

Το ελαστικό Tracmax X-Privilo H/T ανήκει στην κατηγορία των ελαστικών για οχήματα SUV και 4×4, σχεδιασμένο για να προσφέρει απόδοση, άνεση και ασφάλεια σε διάφορες οδικές συνθήκες. Το X-Privilo H/T συνδυάζει εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και υγρό οδόστρωμα με υψηλή αντοχή και ευστάθεια.

Η εξελιγμένη σχεδίαση του πέλματος παρέχει αποτελεσματική διάσπαση του νερού, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση σε βρεγμένους δρόμους και μειώνοντας τον κίνδυνο υδρολίσθησης. Οι ενισχυμένες πλευρικές ζώνες του ελαστικού προσφέρουν εξαιρετική ευστάθεια κατά τις στροφές και τις γρήγορες επιταχύνσεις.

Επιπλέον, το Tracmax X-Privilo H/T προσφέρει ομαλή και άνετη οδηγική εμπειρία, ενώ η χρήση προηγμένων υλικών εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Αυτό το ελαστικό σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των ιδιοκτητών SUV και 4×4 που αναζητούν εξαιρετική απόδοση, ανθεκτικότητα και ασφάλεια σε διάφορες οδικές συνθήκες.

Εύρος Ζάντας: 16-18
Αναλογία : 55-70
Φάρδος Πέλματος: 215-285
Δείκτης Ταχύτητας: H / V

TRACMAX X-PRIVILO M/T

Το ελαστικό Tracmax X-Privilo M/T είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της off-road οδήγησης, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις σε διάφορες δύσκολες οδικές συνθήκες. Με έντονο προφίλ και ειδικό σχεδιασμό πέλματος, το ελαστικό αυτό διαθέτει βαθιές αυλακώσεις και μεγάλα μπλοκ, προσφέροντας αξεπέραστη πρόσφυση και ελέγχο σε λάσπη, χώμα, χιόνι και άλλες ανοδικές επιφάνειες.

Η ειδική γόμα που χρησιμοποιείται στο Tracmax X-Privilo M/T ενισχύει την αντοχή του ελαστικού και προσφέρει εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα. Επιπλέον, ο ενισχυμένος πυρήνας του ελαστικού παρέχει σταθερότητα και αντοχή στο βάρος, ενώ οι προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής εξασφαλίζουν αποτελεσματική αντίσταση στην φθορά.

Συνολικά, το Tracmax X-Privilo M/T αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική επιλογή για τους οδηγούς που αναζητούν αξιόπιστη απόδοση και ασφάλεια στις δύσκολες συνθήκες του εκτός δρόμου, καθιστώντας το ιδανικό για off-road περιπέτειες και εξερευνήσεις.

Εύρος Ζάντας: 15-18
Αναλογία : 50-75
Φάρδος Πέλματος: 225-315
Δείκτης Ταχύτητας: Q

TRACMAX RADIAL RF08

Το Tracmax Radial RF08 ανήκει στην κατηγορία ελαστικών που σχεδιάστηκαν ειδικά για ελαφρά φορτηγά, προσφέροντας υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Αυτό το ελαστικό διαθέτει έναν εξελιγμένο σχεδιασμό πέλματος που συνδυάζει αποτελεσματικά την πρόσφυση, την απόδοση και την αντοχή στη φθορά. Επιπλέον, το Tracmax Radial RF08 προσφέρει άνετη οδηγική εμπειρία με χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών, βελτιώνοντας έτσι την οδηγική απόλαυση. Αυτό το ελαστικό είναι μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν ισορροπημένη απόδοση, αντοχή και ασφάλεια στα ελαφρά φορτηγά τους.

Εύρος Ζάντας: 12
Αναλογία : 80
Φάρδος Πέλματος: 155
Δείκτης Ταχύτητας: Ν

TRACMAX ICE-PLUS SR1

Σχεδιασμός πέλματος με καρφιά και ενισχυμένη δομή, εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση χειρισμού σε ακραίες χειμερινές οδικές συνθήκες. Το ειδικό μείγμα πέλματος ενισχύει αποτελεσματικά την απόδοση της πρόσφυσης του ελαστικού για να εξασφαλίσει ασφαλή οδήγηση τη χειμερινή περίοδο.

Εύρος Ζάντας: 12-16
Αναλογία : 65-115
Φάρδος Πέλματος: 155-235
Δείκτης Ταχύτητας: Q